”Dah Besar Pun My Baby”, – Tom GV9 ‘P0st’ Gambar Dengan Anak Sulung Tarik Perhatian Netizen

Penyanyi Tom menyifatkan kehidupannya kini sudah lengkap selepas berpeluang bertemu seterusnya dapat mengisi masa bersama anak sulungnya, Adam, yang terplsah sejak sekian lama.“With anak-anak. Complete dah life Tom. Dapat balik anak sulung Tom. Ni gambar throwback masa pergi jumpa dia beberapa kali.

“Yang tanya nak gambar anak sulong Tom, maaf. Tom terpaksa jaga prlvacy dia. Tom tak nak orang jumpa dia tanya dia macam-macam. Lagi pun nama Tom bukannya baik sangat.“So Tom tak nak dia terpalit sama. Dah la baru jumpa balik lepas sembilan tahun. Gambar ni je Tom dapat tunjuk memandangkan ramai bertanye ‘pergi jumpa anak yang terplsah tu ke’,” jelasnya.

“Actually lama dah Tom pergi jumpa selepas GV dan banyak kali jumpa dah. Tak nak bagitahu sebab ada beberapa wart4wan yang nak follow.“Ikutkan Tom nak prlvacy. Nak kena jaga hati dan keadaan family sebelah sana. Mama love Adam, Adler dan Evans,” luahnya lagi.Sementara itu menerusi perk0ngsian berbeza, Tom akui dia kini sedang meniti fasa bahagia susulan keberadaan anak-anak di sisi.

“Dah besar pun tetap my baby. Mama love Adam. Kering air mata dah dulu-dulu. Sekarang happy sangat dapat baby aku balik.“Walaupun dia dah besar baru dapat, its okay tak apa. Mama tak nak hil4ng baby Adam lagi lepas ini,@ tulisnya.Sekadar informasi, Tom pernah mendirikan rumah tangga sebanyak tiga kali dan selain Adam, dia turut dikurniakan dua lagi cahaya mata lelaki iaitu Putera Adler Iesta dan Putera Evans Ezra.

Sumber : mh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *